Oscha ring sling Okinami Gloriole

Nové

Ring sling na nošení dětí Oscha Okinami Gloriole z BCI biobavlny a tencelu.

Více informací

Na objednání, dodání 10 dní

4 992,00 Kč s DPH

Sazba DPH: 21% *

* dle předpisů EU se sazba DPH může změnit na základě vyplněné doručovací adresy

  • řasený sklad
  • nůžkový sklad
  • Pravá ruka
  • Levá ruka

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsTencel
Gramáž301 - 350 g/m2

Více informací

Ring sling šátek Oscha je určený k rychlému navázání dětí. Na jednom jeho konci jsou všité kruhy, kerými se protáhne volný cíp šátku a utáhne - ideální společník na cesty, nákupy nebo například venčení psa, všude tam, kde potřebujete pohotově volné ruce.

Ring sling šátky Oscha jsou šité se dvěma typy skladu - nůžkovým nebo řaseným a v několika barvách kroužků.

Šátek je vhodný pro všechny kategorie dětí, zejména malinké , je extra jemný, měkký, prodyšný. Lze v něm nosit na břiše, na boku a zkušení ho mohou vázat i na záda.

Složení:

  • 72% BCI česaná biobavlna
  • 28% Tencel

Gramáž

  • 322 g/m2
Údržba: Prát na 30°C, bez bělidel a aviváže, nesušit v sušičce, sušit rozložený, žehlit na nízké teploty.

✔  Skvělý pro celoroční nošení ✔ Pevný & nosný ✔ Nadýchaný ✔ Etická výroba ve Skotsku
Okinami Gloriole je skutečně ohromující šátek, tkaný na osnově Deep Rainbow, která zachycuje temnější a dramatičtější verzi duhového spektra. Černé mraky jsou zv bavlněné příze a vlny jsou oživeny třpytivou bílou přízí Tencel.

Nádherné zářivé barvy stačí k tomu, aby upoutaly pozornost kohokoli, nicméně tato tkanina je mnohem výjimečnější - je krásně měkká přímo z tašky a na dotek je nádherně hladká. Konstrukce vln dodává šátku malou přilnavost, což usnadňuje vázání.

Šátek je tkaný hybridní vazbou a je dostatečně tvárný a poddajný pro začátečníky i pro nošení malých miminek, zároveň je dostatečně pevný pro nošení batolat a větších dětí. Tato směs v kombinaci se speciální technikou tkaní vytváří látku která je nadýchaná a mírně pruží, pro pohodlné nošení.

Hybridní vazba je speciální technika, která nám umožňuje použít více barev k zvýraznění různých oblastí vzoru pro jedinečný vzhled. Jemnější příze a hustší struktura tkaní vytvářejí nosnou tkaninu.

Česaná biobavlna Oscha je jemnější a pevnější než jiné druhy bavlny, je pěstována s ohedem na zdraví půdy i farmářů, ekologicky a eticky. Tento šátek je utkán z bavlny BCI - tím Oscha zajišťuje, že bavlna splňuje vysoké standardy iniciativy Better Cotton Iniciative, týkající se životního prostředí, hospodářské a sociální odpovědnosti. Bavlna je organická, pěstuje se opatrně, bez chemie, ve snaze chránit zdraví půdy a farmářů.

Tencel je vlákno, při jehož zpracování v uzavřeném systému se spotřebovává méně vody, než při zpracování bavlny, takže produkty z něj vyrobené jsou ekologické. Vlákno tencelu je lehké, pevné a jemné.

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Oscha ring sling Okinami Gloriole

Oscha ring sling Okinami Gloriole

Ring sling na nošení dětí Oscha Okinami Gloriole z BCI biobavlny a tencelu.

Napsat recenzi

Příslušenství