Wild Slings Ring Sling - La foret vierge - chrysocolle (s třásněmi)

16634

Nové

Žakárový ring sling na nošení dětí Wild Slings Ring Sling - La foret vierge - chrysocolle (s třásněmi). Vyroben pouze velmi limitovaný počet kusů. Složení: hedvábí tussah, extrémně měkký, výrazné, ušlechtilý len, přírodní bambus.

Více informací

Na dotaz

6 040,00 Kč s DPH

Sazba DPH: 21% *

* dle předpisů EU se sazba DPH může změnit na základě vyplněné doručovací adresy

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsTussah hedvábí
Gramáž251 - 300 g/m2
Materiál kroužkůHliník
Délka RIng slingu2,1m

Více informací

Ring Sling - skvělý pomocník - rychle navázaný, skladný, praktický a slušivý. Nejčastěji používaný pro nošení na boku, ale je možné s ním nosit na břiše i na zádech. Ring sling je šátek s všitými kroužky pro snadné navázání a vyvázání dítěte.

Tato kolekce je inspirována minerály. Každé vydání bude věnováno jednomu kouzelnému kameni. Každá barva bude jedinečná. Každé vydání je extrémně omezené. 

dnes vám představujeme další jedinečný šátek z letní kolekce bez bavlny. Tento šátek je utkán z mimořádně jemné směsi a úžasné kombinace barev. Inspirací je chryzokol - kámen spojovaný se silou ženské energie, který umožňuje získat vnitřní klid, posiluje trpělivost a dodává sílu poprat se s každodenním životem. Jeho podstata je založena na vyjadřování, posilování a učení. Klid, který přináší jeho tyrkysově modrá barva, odlehčuje negativní energie, uklidňuje a umožňuje vidět pravdu a vnitřní moudrost. Tento minerál zdůrazňuje sílu, kterou naše slova a činy působí na naše okolí, a povzbuzuje nás k soucitu a posilování charakteru. V esoterice je chryzokol kamenem přiřazeným archetypální bohyni země. Symbolizuje sílu ženské energie, která je přítomna nejen u žen, ale i u mužů - je zodpovědná za jemnost, city a vnitřní moudrost. Je to minerál ženských energií, který učí, že skutečná síla se nejlépe projevuje jemností. Je to kámen Bohyně a ti, kdo s ním rezonují, mohou pocítit jeho starobylé a trvalé energie. Je také kamenem moudrých žen po celém světě. V souladu s touto symbolikou pomáhá chryzokol žít více "žensky" - jemněji, s respektem k druhým. Je to kámen odpuštění, míru a posilování citových vazeb. Pomáhá také mužům projevit své citlivé city. Povzbuzuje nás k soucitu a pomáhá nám znovu získat přirozenou spontánnost. Chryzokol je známý jako kámen vzdělání, vybízí nás k odhalení našich nejvyšších znalostí, aby z našich zkušeností mohli těžit i ostatní. Otevírá emoce, které blokují mysl v jasném myšlení. Díky tomu můžeme sdělovat své myšlenky, přesvědčení a emoce. Když jsme v rovnováze sami se sebou, můžeme do světa vnést svou osobní pravdu. Snadno nám proudí energie v těle i na duchu. Chryzokol umožňuje osvobodit se od negativních emocí a lépe porozumět druhým. Tím, že umožňuje pochopit dokonalost vesmíru, poskytuje vhled potřebný k tomu, aby pomohl sladit fyzické tělo, intelekt a emoce. Toto sebeuvědomění a vnitřní rovnováha nám dodávají sebedůvěru a posilují naši osobní sílu. Tento kámen nám pomáhá sladit se se Zemí a komunikovat s její duší, čímž nám dává správný směr, abychom udělali to, co je nezbytné pro její uzdravení.

Jaký je „La foret vierge - chrysocolle“?

Tento šátek neobsahuje bavlnu. Jeho ohromující barvy jsou pastvou pro oči. Šátek je protkán nádhernou přízi tussah a vytváří tak úžasný obraz, tenké nitě z ušlechtilého lnu protkané vícebarevným tussahem vytvářejí magickou ohromující mozaiku. V šátku je také přírodní bambus, který má antibakteriální vlastnosti. Tento šátek má jako obvykle jedinečnou a ušlechtilou směs, velmi jemnou, ideální pro novorozence i batolata. Díky této speciální směsi je velmi nosný.

Složení:

  • 45% hedvábí tussah
  • 40% extrémně měkký, výrazné, ušlechtilý len
  • 5% přírodní bambus

Gramáž:

  • 270 g/m2

Délka:

  •  2,1 metru

Barva kroužku:

  • stříbrná

Typ skladu:

  • řasený - velmi pohodlný sklad, který optimálně rozloží váhu dítěte na rameni a přizpůsobí se matce i dítěti

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Wild Slings Ring Sling - La foret vierge - chrysocolle (s třásněmi)

Wild Slings Ring Sling - La foret vierge - chrysocolle (s třásněmi)

Žakárový ring sling na nošení dětí Wild Slings Ring Sling - La foret vierge - chrysocolle (s třásněmi). Vyroben pouze velmi limitovaný počet kusů. Složení: hedvábí tussah, extrémně měkký, výrazné, ušlechtilý len, přírodní bambus.

Napsat recenzi

Příslušenství