Wild Slings - Freres de sang le flambeau

Nové

Žakárový šátek na nošení dětí Wild Slings - Freres de sang le flambeau. Vyroben pouze velmi limitovaný počet kusů.

Více informací

Na dotaz

7 880,00 Kč s DPH

Sazba DPH: 21% *

* dle předpisů EU se sazba DPH může změnit na základě vyplněné doručovací adresy

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsLen
Gramáž301 - 350 g/m2

Více informací

Už jste někdy sledovali plápolající oheň? Zářící oheň, naplněný svými touhami, tak krásný a lákavý. Tento šátek zachycuje jeho barvu, sílu, lesk a magii. Oheň vyvolává pocit naděje a bezpečí. Zahání temnotu a vytváří bezpečnou enklávu. S pochodní v ruce se stáváme neporazitelní. Oheň je čistá magie, protože v něm spočívá tajemství jednoty a bezpečí. Jeho plameny každou sekundu zpívají starodávnou píseň, která nás i dnes láká.  Divoká zvířata mají k tajemství nejblíže, koneckonců samy skrývají mnoho tajemství. Plnokrevné bratrství, čistá příroda, divoká a nezkrotná. Na hlubokém černém pozadí vypadá jelen, medvěd a vlk majestátně, tkané v ohnivých barvách oranžové, žluté a červené.
Jedná se o impresionistické umělecké dílo díky použití techniky vazby, kde se barvy prolíná jako paprsky světla lomené vodní hladinou, plameny nebo oheň se silou temnoty. Pružnost tohoto šátku je dána jedinečnou kapesní technikou, která spočívá ve spojení vláken dohromady, díky nimž je materiál nesrovnatelně měkký, a poté bude schopen zahalit vaše dítě jako načechraný a velmi příjemný mrak. 

Jaký je „Freres de sang le flambeau“?

Pocket weave je technika tkaní, při které jsou dvě vrstvy látky spojené vzorem. Díky tomu je šátek navzdory velmi vysoké gramáži měkký jako obláček, nadýchaný a skvěle se dotahuje. Své dítě téměř zabalíte do načechranosti. Je to neuvěřitelně měkký zázrak - je to šátek vhodný pro větší batolata, velmi nosný a mimořádně pohodlný jak pro rodiče, tak pro dítě. 

Složení:

  • 60% bio fairtrade bavlna
  • 40% ušlechtilý měkký len
  • 350gsm
  • pocket weave (kapesní vazba)

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Wild Slings - Freres de sang le flambeau

Wild Slings - Freres de sang le flambeau

Žakárový šátek na nošení dětí Wild Slings - Freres de sang le flambeau. Vyroben pouze velmi limitovaný počet kusů.

Napsat recenzi

Příslušenství