Oscha Okinami Gloriole

Nové

Šátek na nošení dětí Oscha Okinami Gloriole ve složení BCI česaná biobavlna a Tencel.

Více informací

Na objednání, dodání 10 dní

5 497,00 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsTencel
Gramáž301 - 350 g/m2

Více informací

✔  Skvělý pro celoroční nošení ✔ Pevný & nosný ✔ Nadýchaný ✔ Etická výroba ve Skotsku
Okinami Gloriole je skutečně ohromující šátek, tkaný na osnově Deep Rainbow, která zachycuje temnější a dramatičtější verzi duhového spektra. Černé mraky jsou zv bavlněné příze a vlny jsou oživeny třpytivou bílou přízí Tencel.

Nádherné zářivé barvy stačí k tomu, aby upoutaly pozornost kohokoli, nicméně tato tkanina je mnohem výjimečnější - je krásně měkká přímo z tašky a na dotek je nádherně hladká. Konstrukce vln dodává šátku malou přilnavost, což usnadňuje vázání.

Šátek je tkaný hybridní vazbou a je dostatečně tvárný a poddajný pro začátečníky i pro nošení malých miminek, zároveň je dostatečně pevný pro nošení batolat a větších dětí. Tato směs v kombinaci se speciální technikou tkaní vytváří látku která je nadýchaná a mírně pruží, pro pohodlné nošení.

Hybridní vazba je speciální technika, která nám umožňuje použít více barev k zvýraznění různých oblastí vzoru pro jedinečný vzhled. Jemnější příze a hustší struktura tkaní vytvářejí nosnou tkaninu.

Česaná biobavlna Oscha je jemnější a pevnější než jiné druhy bavlny, je pěstována s ohedem na zdraví půdy i farmářů, ekologicky a eticky. Tento šátek je utkán z bavlny BCI - tím Oscha zajišťuje, že bavlna splňuje vysoké standardy iniciativy Better Cotton Iniciative, týkající se životního prostředí, hospodářské a sociální odpovědnosti. Bavlna je organická, pěstuje se opatrně, bez chemie, ve snaze chránit zdraví půdy a farmářů.

Tencel je vlákno, při jehož zpracování v uzavřeném systému se spotřebovává méně vody, než při zpracování bavlny, takže produkty z něj vyrobené jsou ekologické. Vlákno tencelu je lehké, pevné a jemné.

Složení:

  • 72% BCI česaná biobavlna
  • 28% Tencel

Gramáž

  • 322 g/m2
Údržba: Prát na 30°C, bez bělidel a aviváže, nesušit v sušičce, sušit rozložený, žehlit na nízké teploty.
Vyrobeno ručně, eticky, ve Skotsku.

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Oscha Okinami Gloriole

Oscha Okinami Gloriole

Šátek na nošení dětí Oscha Okinami Gloriole ve složení BCI česaná biobavlna a Tencel.

Napsat recenzi

Příslušenství