Loktu She - Flow Sirona

Nové

Žakárový šátek České značky Loktu She z česané bavlny, merino vlny, hedvábí a Seacell, univerzální, vhodný pro celé nosící období.

Více informací

Na objednání, dodání 3-5 dní

4 000,00 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsMerino vlna
Gramáž251 - 300 g/m2

Více informací

Neustálý pohyb. Jak to dělají hejna ryb? Nebo ptáci na obloze? Jak se domlouvají, jak znají svoje místo? Kdo určuje cestu? 

Velmi příjemný a měkký šátek s příměsí merino vlny a hedvábí. Tkaný je dvěma útky a tzv. dutinkovou vazbou, která se nám velmi osvědčila! Výsledkem je nadýchaný, vzdušný a velmi pohodlný šátek, ve kterém je radost nosit malá miminka i velká batolata. Použitá merino vlna je v kvalitě super fine, je tedy mimořádně jemná a lze ji bez problémů nosit i na nahé pokožce. Morušové hedvábí je pevná a odolná příze, jeden z nejluxusnější materiálů vůbec.

Dutinkovou vazbu znáte z velmi oblíbených "lodiček" - šátků se vzorem Navis, které řada nosících rodičů miluje pro jejich měkkost, nadýchanost a pohodlí. 

Šátek je pojmenován po keltské bohyni Sironě, patronce léčivých pramenů. 

materiál:

  • 76% česaná bavlna
  • 17% merino vlna
  • 7% morušové hedvábí

gramáž:

  • 265 g/m2 po praní

Příjemný šátek vhodný pro novorozence i větší děti. Díky mimořádně kvalitním přízím je velmi jemný a od začátku měkký, krásně se s ním váže i začátečníkům, dobře se dotahuje. Pohodlný ale je i pro větší děti. Je totiž tkaný tzv. dvojútkovou vazbou, díky které je plastický a na ramenou krásně rozloží váhu. Merino a hedvábí šátku dodávají pružnost a pevnost - výsledkem je radostný zážitek z nošení pro děti i rodiče.

Hedvábí je luxusní a příjemná příze: s nádherným leskem a unikátními vlastnostmi. Výborně nasákne vodu, má antibakteriální a léčivé účinky. Je velmi vhodné pro lidi s citlivou pokožkou. Super jemná merino vlna podporuje termoregulaci. Merino je mulesing free a prošlo ekologickou bezchlorovou úpravou.

Skvělá zpráva nakonec: šátek je možné prát v pračce.

Limitovaná edice zima 2019.

Materiál: 76% česaná bavlna, 17% merino vlna super fine, 7% morušové hedvábí

Gramáž: cca 265 g/m2 po praní

Samozřejmostí jsou šikmé konce šátku pro snazší vázání a zašití lemů zaručující oboustrannost.

Šátek před použitím vyperte podle instrukcí na etiketě. Vazba se tím zpevní a dokončí se tak výrobní proces. Šátek se po prvním praní srazí na udanou délku – je to normální a při výrobě s tím počítáme.

Údržba: perte v pračce odděleně na velmi mírný program na vlnu (30°C, ždímání žádné nebo na nejnižší otáčky), používejte šetrné prací prostředky určené na vlnu. Nepoužívejte aviváž ani bělící prostředky. Sušte vodorovně rozložené, nedoporučujeme sušit v sušičce. Žehlete vlhké na nejnižší teplotu (program pro vlnu).

Celá výroba od navrhování vzoru přes tkaní po šití lemů probíhá v České republice. Materiál na šátky má certifikaci Oeko Tex 100.

Šátek posíláme zabalený v látkové tašce se stylizovaným logem Loktu She. Přiložená je brožura, ve které najdete informace o nošení dětí a návod k uvázání základního úvazu, kterým je Kříž s kapsou uvnitř.

Záruční doba jsou dva roky.

Tabulka velikostí

 

velikost

délka šátku (po vyprání)

použití*

3

3,1 m

úvazy na bok, na záda (batoh)

4

3,6 m

úvazy na bok, na záda (batoh)

5

4,1 m

KsK - základní úvaz, konf. velikost 38 a menší, složitější úvazy na záda (dvojitý hammock)

6

4,6 m

KsK - základní úvaz, konf. velikost 40 - 42

složitější úvazy na záda (dvojitý hammock)

7

5,1 m

KsK - základní úvaz, konf. velikost 40 - 42

složitější úvazy na záda (dvojitý hammock)

 

* pozn. k tabulce: údaje k velikostem jsou orientační, záleží i na výšce postavy - čím vyšší jste, tím delší šátek potřebujete.

Úvazů je dnes celá řada, nicméně stále platí, že tím nejpoužívanějším je KsK - tedy Kříž s kapsou uvnitř.

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Loktu She - Flow Sirona

Loktu She - Flow Sirona

Žakárový šátek České značky Loktu She z česané bavlny, merino vlny, hedvábí a Seacell, univerzální, vhodný pro celé nosící období.

Napsat recenzi

Příslušenství