Oscha Rings of Power™ Into the Flame

Nové

Šátek na nošení dětí Oscha Rings of Power™ Into the Flame ve složení 50% BCI česaná biobavlna, 50% Confetti Shantung Tussah hedvábí.

Více informací

Na objednání, dodání 10 dní

8 136,00 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsHedvábí
Gramáž301 - 350 g/m2

Více informací

✔ Celoroční společník ✔ Luxusní příze ✔ Jemný & poddajný ✔ Překrásné konfetky ✔ Eticky vyroben ve Skotsku

Utkaný v teplých mahagonových tónech, symboly prstenů v ohnivě oranžové, při bližším pohledu uvidíte konfety hedvábí v červené a žluté barvě. Konfety - malé nopky hedvábí, jsou charakteristické pro tuto přízi. Doporučujeme každému, kdo hledá překrásný elegantní šátek a zároveň investiční kousek do rodinného dědictví.

  • Pevný a nosný, skvělý od 4 měsíců až po batolecí období. 
  • Jemný, poddajný, úžasný na omak.
  • Nadýchaný na ramenou, pro ultimátní komfort při nošení.
  • Vhodný pro celoroční použití.
  • Prémiové luxusní příze. 

Hedvábí Shantung Tussah ve dvou vrstvách, tolik oblíbené zákazníky, je spolu s BCI bavlnou luxusní, pevné, velmi nosné, prodyšné, ale stále perfektně poddajné v ruce. Šátek bude pohodlný pro malá miminka, ale perfektně zvládne nosit pohodlně batolata. Po krátkém zanošení bude máslově jemný.

Barevné flíčky, charakteristické pro tento druh hedvábí, dělají tkaninu jedinečnou - každý kousek je jedinečný, ať už budete šátek vázat jakoukoli stranou ven. Hedvábí je nadýchané, obemkne vás pevně a úvaz nepovolí, drží dlouho na místě a je komfortní celoročně. Šátek se krásně váže a je perfektně vyvážený.

Česaná biobavlna Oscha je jemnější a pevnější než jiné druhy bavlny, je pěstována s ohedem na zdraví půdy i farmářů, ekologicky a eticky. Tento šátek je utkán z bavlny BCI - tím Oscha zajišťuje, že bavlna splňuje vysoké standardy iniciativy Better Cotton Iniciative, týkající se životního prostředí, hospodářské a sociální odpovědnosti. Bavlna je organická, pěstuje se opatrně, bez chemie, ve snaze chránit zdraví půdy a farmářů.

Složení:
  • 50% BCI česaná biobavlna
  • 50% Confetti Shantung Tussah hedvábí

Gramáž

  • 326 g/m2
  • 61-70cm šíře
Údržba: Doporučujeme ruční praní, ale na vlastní odpovědnost je možné prát v ověřené spolehlivé pračce. Použijte tekutý prostředek na praní hedvábí, bez optických rozjasňovačů. Věšet na šňůře mimi přímé sluneční záření. Žehlete na nízké teploty.
Vyrobeno ručně, eticky, ve Skotsku.
Tato položka je součástí kolekce Středozem, inspirovaná Pánem prstenů™.

Prsteny moci, Středozem, Hobit, Pán prstenů a postavy, předměty, události a místa v nich jsou ochranné známky společnosti The Saul Zaentz Company d/b/a Middle-earth Enterprises (SZC) a jsou používány na základě licence. od Oschy Slingse. Všechna práva vyhrazena.

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Oscha Rings of Power™ Into the Flame

Oscha Rings of Power™ Into the Flame

Šátek na nošení dětí Oscha Rings of Power™ Into the Flame ve složení 50% BCI česaná biobavlna, 50% Confetti Shantung Tussah hedvábí.

Napsat recenzi

Příslušenství