Oscha Anna Apothēca

Nové

Šátek na nošení dětí Oscha Anna Apothēca ve složení BCI česaná bavlna a buklé bavlna a len.

Více informací

Na objednání, dodání 10 dní

4 860,00 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsLen
Gramáž251 - 300 g/m2

Více informací

✔ Celoroční ✔ Měkký & mazlivý ✔ Jemný lesk ✔ Veganský ✔ Eticky vyroben ve Skotsku
Po celé délce tohoto šalvějově zeleného šátku, doplněného krásnými geometrickými květy v přírodní bílé, hraje jemný třpyt. Zblízka můžete také zahlédnout růžovou texturovanou bavlněno - lněnou přízi střídající se s měkkou buklé bavlnou, což vytváří jemný proužek a krásnou jemnou texturu. Tento klasický šátek, který se snadno váže, s moderním designem je absolutní nutností pro každého zaneprázdněného rodiče – vezměte si ho na cesty a můžete si být jisti, že se hodí ke každému outfitu.

Buklé příze je tvořena převážně ze tří částí - hladká nitka je obeskána efektní nití a vše fixuje jemná točená příze - výsledkem jsou více či méně pravidelné odstávající součky, smyčky nebo očka. Vlákno díky tomu tvoří hravé efekty a šátek získává plastickou texturu a je měkoučký.

Česaná biobavlna Oscha je jemnější a pevnější než jiné druhy bavlny, je pěstována s ohedem na zdraví půdy i farmářů, ekologicky a eticky. Tento šátek je utkán z bavlny BCI - tím Oscha zajišťuje, že bavlna splňuje vysoké standardy iniciativy Better Cotton Iniciative, týkající se životního prostředí, hospodářské a sociální odpovědnosti. Bavlna je organická, pěstuje se opatrně, bez chemie, ve snaze chránit zdraví půdy a farmářů.

Složení:

  • 78% BCI česaná biobavlna
  • 14% Buklé bavlna
  • 8% Len

Gramáž

  • 296 g/m2
  • 61-70cm šíře
Údržba: Prát na 30°C, jemný prací cyklus, bez bělidel a aviváže, lze sušit v sušičce na nízké teploty, žehlit na nízké teploty.
Vyrobeno ručně, eticky, ve Skotsku.

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Oscha Anna Apothēca

Oscha Anna Apothēca

Šátek na nošení dětí Oscha Anna Apothēca ve složení BCI česaná bavlna a buklé bavlna a len.

Napsat recenzi

Příslušenství