Wild Slings - L’Alchimie

Nové

Žakárový šátek na nošení dětí Wild Slings - L’Alchimie ve složení egyptská česaná bavlna, konopná příze, organická bavlna Pima. Vyroben pouze velmi limitovaný počet kusů.

Více informací

Na dotaz

5 900,00 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsKonopí
Gramáž251 - 300 g/m2

Více informací

Tento šátek plný magie, síly a alchymistických symbolů bude mít jistě skutečný vliv na váš život. Slovo „alchymie“ bylo převzato z arabského jazyka (al-kīmiyā). Ten je vypůjčen od pozdní řecké chēmeía. Alchymie je filozofická a předvědní tradice praktikovaná v celé Evropě, Africe a Asii. Kombinovala různé prvky obsažené v současných oborech, jako je chemie, fyzika, hutnictví, medicína, sémiotika, umění, psychologie, parapsychologie, astrologie, mystika a náboženství. Uprostřed kresby vidíte hada. Toto zvíře, znak lékařů, má od starověku širokou symboliku. Vyjadřuje primitivní kosmické síly, božské interakce, nesmrtelnost, energii, moudrost a logiku. Zapsaný v kruhu - symbol absolutismu, skutečné povahy existence a osvícení - získává sílu tajných a magických záležitostí. Kolem můžete vidět alchymistické symboly nebeských těl, které zintenzivňují magické působení hada v kruhu. Na opačných stranách (nahoře a dole) najdete Měsíc vyjadřující empatii a nutnost držet se skupiny a slunce - symbol silné osobnosti a důvěry. Dalšími neobvyklými prvky jsou Merkur - inteligence, Mars - energie a dosažení cíle, Saturn - disciplína a tvrdá práce, Neptun - intuice a překračování hranic, Venuše - harmonie a optimismus a Jupiter - síla.

Jaký je „L’Alchimie“?

Tento šátek je velmi překvapivý svou jedinečností, díky fascinující přízi, kterou je konopí. Tato příze je divoká ,veganská a krásná. Její nepravidelnost se projevuje zahuštěním vláken, která jsou tkaná do měkké česané bavlny a připomínají divoké květy tkané do vlasů. Konopí je nejsilnější z nití. Srovnatelná s plátnem, ale silnější. Rozhodně krásnější a ušlechtilejší, jedinečná.

Jedná se o velmi dobře nosný šátek, který je stejně silný jako otcovy paže, ale je také snadné zkrotit jeho surovost. Vytvořeno pro nošení v horkých i chladných dnech díky své neobvyklé směsi. Nebojte se tohoto šátku, pokud chcete nosit malé dítě - brzy se stane jemným jako druhá kůže, ale nikdy neztratí svůj charakter tajemné a divoké rostlinné tkaniny.

Složení:

  • 50% egyptská česaná bavlna
  • 40% konopná příze
  • 10% organická bavlna Pima
  • 280g/m²

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Wild Slings - L’Alchimie

Wild Slings - L’Alchimie

Žakárový šátek na nošení dětí Wild Slings - L’Alchimie ve složení egyptská česaná bavlna, konopná příze, organická bavlna Pima. Vyroben pouze velmi limitovaný počet kusů.

Napsat recenzi

Příslušenství