Wild Slings - Les corbeaux - Marronnier

Nové

Žakárový šátek na nošení dětí Wild Slings - Les corbeaux - Marronnier ve složení organická Pima bavlna a tussah hedvábí. Vyroben pouze velmi limitovaný počet kusů.

Více informací

Na dotaz

5 890,00 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsHedvábí
Gramáž251 - 300 g/m2

Více informací

„Les corbeaux“ byl nejinteligentnější pták na světě, mýtický posel bohů, důstojný a tajemný havran. Tento pták je čistá magie,důstojné stvořením. Vždy se vrací na známá místa, vzdálená stovky kilometrů od své existence, jednou za život se spřátelí a žije na vrcholcích hor nebo ruinách nepřístupných pro člověka, a proto je téměř považován za spojence bohů. V legendách a mýtech hrál havran vždy klíčovou a jedinečnou roli - ve skandinávské mytologii, jsou Odinovi havrani ztělesněním moudrosti a paměti, černých, majestátních věštců. Kdykoli zahlédnete na procházce havrana, snažte se na něj dívat očima své fantazie, cítit sílu a nezávislost, která z něj vychází, navzdory tomu, že tento druh procházel stovkami let. V tomto šátku ucítíte  proudit energii, kterou také připisuji severským symbolům, které obklopují tato zvířata. Šátek v tmavě hnědých barvách, kaštanovou krásku, kde jsou důstojné odstíny hnědé protkané světlými nitěmi ušlechtilého tusahu. Vzniká tak šílená mozaika plná ohromení, která tento šátek zdobí nebývalým způsobem. Kaštanově hnědá zklidňuje a vzbuzuje důvěru, je to barva symbolizující stabilitu a bezpečí, koneckonců je to barva země a stromů, vždy elegantní a okouzlující. Tussah, hnědá a havraní, černá jsou prostě stvořeny jeden pro druhého. Tato kombinace vás potěší a uchvátí.

Jaký je „Les corbeaux - Marronnier“?

Tento šátek je utkán z bavlny a oblíbeného hedvábí tussah, který je známý svými nosnými vlastnostmi a je měkký a silný zároveň. Díky této směsi šátek dokonale funguje, dobře se váže a po celou dobu vypadá fenomenálně. Tento šátek kombinuje vše, co na mých projektech oceňuji - výjimečnou měkkost, flexibilitu a jedinečný design. Je ideální jak pro první navázání novorozence, tak pro nošení starších dětí - je nosný a prostorný, a když v něm nosíte dítě, téměř necítí jeho váhu, protože materiál vytváří na našich ramenou elastické polštáře, které absorbují váhu.

Složení:

  • 60 % organická Pima bavlna
  • 40 % tussah hedvábí
  • 270g/m²

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Wild Slings - Les corbeaux - Marronnier

Wild Slings - Les corbeaux - Marronnier

Žakárový šátek na nošení dětí Wild Slings - Les corbeaux - Marronnier ve složení organická Pima bavlna a tussah hedvábí. Vyroben pouze velmi limitovaný počet kusů.

Napsat recenzi

Příslušenství