Wild Slings Ring Sling - Les ténèbres - Diamond (s třásněmi)

16630

Repasované

Žakárový ring sling na nošení dětí Wild Slings Ring Sling - Les ténèbres - Diamond (s třásněmi). Vyroben pouze velmi limitovaný počet kusů. Složení: ušlechtilý len, papírová příze, hedvábí tussah.

Více informací

Na dotaz

6 040,00 Kč s DPH

Sazba DPH: 21% *

* dle předpisů EU se sazba DPH může změnit na základě vyplněné doručovací adresy

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsHedvábí
Gramáž251 - 300 g/m2
Materiál kroužkůHliník
Délka RIng slingu2,1m

Více informací

Ring Sling - skvělý pomocník - rychle navázaný, skladný, praktický a slušivý. Nejčastěji používaný pro nošení na boku, ale je možné s ním nosit na břiše i na zádech. Ring sling je šátek s všitými kroužky pro snadné navázání a vyvázání dítěte.

Tato kolekce je inspirována minerály. Každé vydání bude věnováno jednomu kouzelnému kameni. Každá barva bude jedinečná. Každé vydání je extrémně omezené. 

Wild Slings slaví narozeniny a k této příležitosti jsem poprvé v historii utkali šátek z papírové příze. Navíc, jich je utkáno pouze 8 a nikdy jich nebude více.
Šátek s jménem diamant - je to briliant v surovém stavu, nejkrásnější z kamenů ve své surové a divoké podobě. Diamant je jediný drahokam, který se skládá pouze z jednoho prvku! Ukazuje jeho velkou jednoduchost a čistotu a velkou sílu, o níž svědčí jeho tvrdost. Jako kámen s obrovskou vyzařovací silou a krásou je považován za symbol dokonalosti! Je plný světla s největší vitalitou, které vysílá do nejtemnějších koutů naší duše, aby ji prozářil a očistil. Pokud přistoupíme na jeho působení - dá nám to, co je pro nás nejlepší, osvobodí nás od osobních pout a podmíněností, pozvedne nás k nadosobní pravdě, čistotě a jasnosti a poskytne nám kosmické spojení s celým vesmírem. Diamant nám dává schopnost soustředění, přináší radost a štěstí, a tím, že nám dodává sílu a odvahu, nám umožňuje překonat všechna protivenství. Dává také vítězství a štěstí v lásce za podmínky, že je to láska upřímná a čistá, jak to ilustruje nejsilnější láska rodiče k dítěti. Síla diamantu nás naplňuje další životní energií, což znamená, že pro nás není nic nemožné. Koneckonců je to nejtvrdší látka, která se v přírodě vyskytuje, a jeho název znamená nezničitelný a nepřemožitelný. Nechme se naplnit silou a kouzlem diamantu, proniknout až do hloubi duše a umožnit nám otevřít se světu kolem nás a našim blízkým.

Jaký je „Les ténèbres - Diamond“?

Můry jsou originální návrh, který zdobí tento krásný černo-bílý šátek, který zaujme svou jednoduchostí, elegancí a strohostí. Genialita ve své nejlepší podobě. Tajemství, magie a symbolika, která nás v každém okamžiku přibližuje přírodě a podstatě věcí. Tento šátek je tak jedinečný i díky kombinaci tří ušlechtilých přízí. Ušlechtilého lnu, nám tak dobře známého pro své úžasné vlastnosti, hedvábí tussah, které si díky své jemnosti a trvanlivosti ukradlo srdce již mnoha lidí, a jedinečné příze z papíru, která je použita ke tkaní šátku poprvé. Tato fenomenální příze je hebká jako hedvábí a pevná jako len a konopí. A zároveň je divoká a syrová na dotek. Technika výroby papírové příze je známá už od starého Japonska. Je silná, hypoalergenní a extrémně lehká. Stejně jako hedvábí - v zimě hřeje a v létě chladí, proto obsahuje všechny jedinečné vlastnosti, kterých si na jemných přízích tolik ceníme. Šátek doporučujeme zejména pro větší děti, díky své mimořádné nosnosti vám bude sloužit dlouho, velmi dlouho. Je také ideální na léto, protože použitá vlákna jsou zároveň velmi prodyšná. Šátek neobsahuje bavlnu, což ji činí stejně jedinečnou jako kámen, jehož síla tento šátek chrání. Každá třásnička je ručně dělaná, přičemž je utkáno pouze 8 kusů této a nikdy jich nebude více. Takovou krásu je třeba podtrhnout další jedinečností.

Složení:

  • 40% ušlechtilý len
  • 30% papírová příze
  • 30% hedvábí tussah

Gramáž:

  • 300 g/m2

Délka:

  •  2,1 metru

Barva kroužku:

  • stříbrná

Typ skladu:

  • řasený - velmi pohodlný sklad, který optimálně rozloží váhu dítěte na rameni a přizpůsobí se matce i dítěti

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Wild Slings Ring Sling - Les ténèbres - Diamond (s třásněmi)

Wild Slings Ring Sling - Les ténèbres - Diamond (s třásněmi)

Žakárový ring sling na nošení dětí Wild Slings Ring Sling - Les ténèbres - Diamond (s třásněmi). Vyroben pouze velmi limitovaný počet kusů. Složení: ušlechtilý len, papírová příze, hedvábí tussah.

Napsat recenzi

Příslušenství