Wild Slings Ring Sling - Nocturne - le nid

16679

Nové

Žakárový ring sling na nošení dětí Wild Slings Ring Sling - Nocturne - le nid. Vyroben pouze velmi limitovaný počet kusů. Složení: organická Pima bavlna, tussah hedvábí.

Více informací

Na dotaz

4 070,00 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsTussah hedvábí
Gramáž251 - 300 g/m2
Materiál kroužkůHliník
Délka RIng slingu2,1m

Více informací

Ring Sling - skvělý pomocník - rychle navázaný, skladný, praktický a slušivý. Nejčastěji používaný pro nošení na boku, ale je možné s ním nosit na břiše i na zádech. Ring sling je šátek s všitými kroužky pro snadné navázání a vyvázání dítěte.

Zavřete oči, přemýšlejte o blízkosti, lásce a neomezeném bezpečí. Vzpomeňte si na rodné hnízdo, kde si srdce a duše odpočinou bez starostí. Inspirací pro utkání tohoto šátku, bylo toto kouzelné místo, které každý z nás může najít hluboko uvnitř. Pozorování přírody nám vždy přináší dětskou radost. Snažíme se svým dětem vštěpovat úctu k přírodě od útlého věku. Pojďte s námi pozorovat, jak si ptáci pracně staví vlastní hnízdo, které bude kolébkou pro jejich budoucí mláďata, ale také skálou pro unavené rodiče, místem, kde bude mít celá rodina klid a úlevu. Uvědomíme si, že už mnoho let děláme takovou konstrukci a vytvářím bezpečný prostor pro své blízké, aby jejich emoce, pocity a každá myšlenka měly na této zemi místo, kam patří a kam se mohou vždy vrátit . Prvním hnízdem, ve kterém se dítě cítí v bezpečí, je děloha, která se pak přirozeně promění v náruč milujících rodičů. Šátek, přirozeně pomůže dítěti přizpůsobit se světu, který dosud znal, naší pozemské realitě. Díky své báječné hebkosti je neuvěřitelně pohodlný, nechá ho uvolnit se a tlumí okolní podněty. Díky blízkosti rodičovského srdce, dotyku a něhy se stane bezpečným místem pro spánek, odpočinek, ale také pro objevování světa každý den. Hnízdo vytváříme přirozeným způsobem - útočištěm, kolébkou relaxace, oddychu a blízkosti rodiče. Spojujeme se v bezmezné lásce a ochraně a dáváním - přijímáme více, než jsme si dokázali představit. Vzor sov, který zdobí šátek, byl navržen s myšlenkou přiblížit nás k přírodě.

Jaký je „Nocturne - le nid“?

Popelavě-béžový tussah je doslova podmanivý a černá pima bavlna poskytuje šátku neobvyklou měkkost, pružnost a poddajnost. Díky této kombinaci šátek funguje perfektně, dobře se váže a po celou dobu vypadá fenomenálně. Tento šátek je návratem k přírodě, k základům a kořenům, kombinací toho nejlepšího - výjimečné hebkosti, pružnosti a mimořádného designu. Je ideální jak pro první navázání novorozence, tak pro nošení starších dětí - je velmi nosný. Jedná se o šátek, který si musíte zamilovat.

Složení:

  • 60 % organická Pima bavlna
  • 40 % tussah hedvábí

Gramáž:

  • 270 g/m2

Délka:

  •  2,1 metru

Barva kroužku:

  • stříbrná

Typ skladu:

  • řasený - velmi pohodlný sklad, který optimálně rozloží váhu dítěte na rameni a přizpůsobí se matce i dítěti

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Wild Slings Ring Sling - Nocturne - le nid

Wild Slings Ring Sling - Nocturne - le nid

Žakárový ring sling na nošení dětí Wild Slings Ring Sling - Nocturne - le nid. Vyroben pouze velmi limitovaný počet kusů. Složení: organická Pima bavlna, tussah hedvábí.

Napsat recenzi

Příslušenství