Didymos Jersey Doubleface Ringel Silber

Nové

Šátek na nošení dětí Didymos Jersey Doubleface Ringel Marineblau ve složení 100% biobavlna. Limitovaná edice. 

Více informací

Na objednání, dodání 5-14 dní

2 790,00 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsBiobavlna
Gramáž251 - 300 g/m2

Více informací

Šátky z jemné úpletové tkaniny, tzv. žerzeje. Vhodné jsou zejména pro novorozence a mininka vyžadující zvláštní péči (hypertonické děti, děti s blokádami, ale třeba i nedonošeňátka apod.), kteří reagují na tlak protitlakem a při nošení proto potřebují dobrou, zároveň ale jemnou oporu. A právě žerejové šátky DIDYMOS díky své vysoké pružnosti v příčném směru a pevnosti v podélném směru tuto silnou oporu a zároveň lehký rovnoměrný tlak poskytují.

Tyto šátky ocení i rodiče, kteří mají problém s ramenem nebo příliš citlivá ramena.

Žerzejové šátky DIDYMOS jsou tzv. hybridní šátky, které v sobě snoubí vysokou pružnost a jemnost elastických šátků spolu s větší pevností, která poskytně dostatečnou oporu zádíčkům miminka. Všechny žerzejové šátky DIDYMOS mají dvojitě zapošité lemy a jsou odolné proti vytahání. Vydrží od narození až do cca. 12 kg dítěte.

Pro tyto šátky doporučujeme úvaz Kříž s kapsou s roztaženými diagonálními pruhy, díky své pevnosti umožňují ale nošení i v jiných úvazech, jako je např. Smyčka na bok nebo Dvojitý kříž.

Upozornění: Tyto šátky nejsou naopak vhodné pro hypotonické děti (např. s Downovým syndromem), pro které jsou vhodnější klasické pevné šátky.

Šátek ze 100% biobavlněného žerzeje vyniká velkou elasticitou a zároveň pevností (viz popis níže). 

Barva: jedna strana námořnická modrá, druhá strana s proužkovým vzorem v kombinaci přírodní a námořnické modré barvy.

Oproti jiným šátkům je tento o něco užší, šířka je cca. 52 cm.

Gramáž: cca. 260 g/m²

Hodí se výborně na nošení velmi malých a lehkých miminek a miminek se specifickými potřebami (např. hypertonická miminka, miminka s blokádami a obecně miminka, která na tlak reagují zvýšeným protitlakem).. 

Šátek je z pružného, ale pevnějšího žerzeje a má dvojitě zapošité lemy. Díky tomu se na miminku krásně dotahuje a přitom zajišťuje nadstandardní oporu zádíček. Oproti klasickým "tahavým" elastíkům nemá tendenci se vytahávat ani po mnoha praních. Vzhledem k pevnosti je v něm možné nosit malá miminka i v jednovrstevných úvazech, případně pro lepší rozložení váhy těžších miminek doporučujeme 2-3 vrstvy látky na dítěti.

Žerzejové šátky DIDYMOS jsou nabízeny v různých velikostech, takže ani malé a drobné ženy se nemusejí několikrát "omotávat" do šátku a mohou si zvolit kratší šátek.

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Didymos Jersey Doubleface Ringel Silber

Didymos Jersey Doubleface Ringel Silber

Šátek na nošení dětí Didymos Jersey Doubleface Ringel Marineblau ve složení 100% biobavlna. Limitovaná edice. 

Napsat recenzi

Příslušenství