Didymos Jersey Doubleface Wolle/Baumwolle

Nové

Šátek na nošení dětí Didymos Jersey Doubleface Seide Harvest ve složení 90% biobavlna a 10% hedvábí. Limitovaná edice. 

Více informací

Na objednání, dodání 5-14 dní

4 090,00 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsVlna
Gramáž201 - 250 g/m2

Více informací

Šátky z jemné úpletové tkaniny, tzv. žerzeje. Vhodné jsou zejména pro novorozence a mininka vyžadující zvláštní péči (hypertonické děti, děti s blokádami, ale třeba i nedonošeňátka apod.), kteří reagují na tlak protitlakem a při nošení proto potřebují dobrou, zároveň ale jemnou oporu. A právě žerejové šátky DIDYMOS díky své vysoké pružnosti v příčném směru a pevnosti v podélném směru tuto silnou oporu a zároveň lehký rovnoměrný tlak poskytují.

Tyto šátky ocení i rodiče, kteří mají problém s ramenem nebo příliš citlivá ramena.

Žerzejové šátky DIDYMOS jsou tzv. hybridní šátky, které v sobě snoubí vysokou pružnost a jemnost elastických šátků spolu s větší pevností, která poskytně dostatečnou oporu zádíčkům miminka. Všechny žerzejové šátky DIDYMOS mají dvojitě zapošité lemy a jsou odolné proti vytahání. Vydrží od narození až do cca. 12 kg dítěte.

Pro tyto šátky doporučujeme úvaz Kříž s kapsou s roztaženými diagonálními pruhy, díky své pevnosti umožňují ale nošení i v jiných úvazech, jako je např. Smyčka na bok nebo Dvojitý kříž.

Upozornění: Tyto šátky nejsou naopak vhodné pro hypotonické děti (např. s Downovým syndromem), pro které jsou vhodnější klasické pevné šátky.

Šátek z 50% biobavlněného a 50% vlněného žerzeje vyniká velkou elasticitou a zároveň pevností (viz popis níže). 

Barva: doubleface v kombinace stříbřité bavlny a antracitové vlny

Šířka šátku je cca. 70 cm.

Gramáž: cca. 230 g/m²

Tento šátek doporučujeme pro děti do cca. 12 kg.

  • Gramáž 230 g/m2
  • Materiál 50% biobavlna a 50% biovlna
  • Barevně odlišené lemy Ano

Hodí se výborně na nošení velmi malých a lehkých miminek a miminek se specifickými potřebami (např. hypertonická miminka, miminka s blokádami a obecně miminka, která na tlak reagují zvýšeným protitlakem).. 

Šátek je z pružného, ale pevnějšího žerzeje a má dvojitě zapošité lemy. Díky tomu se na miminku krásně dotahuje a přitom zajišťuje nadstandardní oporu zádíček. Oproti klasickým "tahavým" elastíkům nemá tendenci se vytahávat ani po mnoha praních. Vzhledem k pevnosti je v něm možné nosit malá miminka i v jednovrstevných úvazech, případně pro lepší rozložení váhy těžších miminek doporučujeme 2-3 vrstvy látky na dítěti.

Žerzejové šátky DIDYMOS jsou nabízeny v různých velikostech, takže ani malé a drobné ženy se nemusejí několikrát "omotávat" do šátku a mohou si zvolit kratší šátek.

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Didymos Jersey Doubleface Wolle/Baumwolle

Didymos Jersey Doubleface Wolle/Baumwolle

Šátek na nošení dětí Didymos Jersey Doubleface Seide Harvest ve složení 90% biobavlna a 10% hedvábí. Limitovaná edice. 

Napsat recenzi

Příslušenství