Vatanai nerostoucí nosítko z šátku Botanica Aurora

Nové

Vatanai nerostoucí nosítko z šátku Botanica Aurora. Nosítko roste s miminkem, ale nemá nastavitelnou výšku zádové opěrky a šířku sedu. Je třeba obojí regulovat posazením do látky v nosítku.

Více informací

Skladem

4 400,00 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsHedvábí

Více informací

Vatanai Botanica Aurora Když mystická polární záře tančí po černé obloze, při každém pohledu vás zaujme jinou barvou: fialovou, zelenou, modrou, růžovou i červenou… Stejný je i vzor na nosítku Botanica Aurora.

Jen si jej pořádně prohlédněte, jak v sobě důmyslně mísí různé tóny a motivy. Bude slušet sebevědomým maminkám, které baví balancovat mezi elegancí a chic nedbalostí. Přidá zajímavý akcent monochromatickým outfitům nebo spojí vícebarevné kousky, které jste si pro dnešní den vybrala.

Ve vzoru Botanica jsou zatkané Jitčiny vzpomínky na putování po zemích Hedvábné stezky, od Asie přes Orient až po Evropu. Je živý a plný barev, ale zároveň z něj cítíte klid a odpočinek ve skryté zahradě. Pokaždé v něm uvidíte něco jiného a nového, stejně jako na cestách po krajích známých i nových.

Nosítko je měkké a pohodlné, designově čisté a velmi minimalistické. Nabízíme jej ve třech velikostech S, M a L podle váhy dítěte (vizte níže). Má elegantně zakomponované reflexní prvky, originální magnetickou zádovou sponu na posuvném odnímatelném pásu, pevnější bederní pás, ergonomické popruhy. Prodloužené popruhy nosítka jsou vhodné pro konfekční velikost cca 44+ nebo pro vyšší rodiče; případně i pokud víte, že chcete nosit primárně vepředu s křížením ramenních popruhů.

Tento vzor nabízíme i jako šátek. Nosítko je ideální pro ty, kdo ocení minimalistický a skladný kousek, který nemusíte nijak nastavovat (nosítko částečně roste s dítětem, ale nemá nastavovací výšku zádové opěrky a šířku sedu; obojí regulujete posazením do látky v nosítku).

Šátek zvolte, pokud chcete nosící pomůcku, která vám perfektně sedne po celé nosící období a je nekonečně tvárná díky možnostem úvazů dopředu i na záda.

Složení: 80 % dlohovlákenná egyptská bavlna, 12 % len, 8 % hedvábí

Údržba: nosítko je možné prát v pračce (30 °C, jemný program) s vhodným tekutým prostředkem; je ušité z předem vyprané látky a je tedy možné ho použít hned po vybalení

Jitka s Janou navrhly tato nosítka jako řadu propojující čistotu a eleganci jednoduchého minimalistického designu nosítka s našimi šátky tkanými z pečlivě vybíraných luxusních přízí.
Pro naše nosítka vybíráme ty nejkvalitnější a nejvhodnější materiály a designy z našich šátků.  Zakládáme si na jejich precizním zpracování a ergonomickém řešení.
Všechna nosítka mají elegantně a jemně zakomponované reflexní prvky, originální magnetickou zádovou sponu na posuvném odnímatelném pásu, pevnější bederní pás, ergonomické popruhy.
Nosítko je ve třech velikostech

S: pro děti ve věku 4-14 měsíců a váze 5 – 11kg rozměry zádové opěrky : výška: 43cm, šířka: 34 cm v toleranci +/- 3cm
M: pro děti ve věku  10 – 24 měsíců  a váze 7 – 16kg, rozměry zádové opěrky : výška: 49cm, šířka: 42 cm v toleranci +/- 3cm
L: pro děti ve věku 20 měsíců – 5 let a váze  12-25kg, rozměry zádové opěrky : výška: 56cm, šířka: 52 cm v toleranci +/- 3cm

V ceně je vatůžek ..jen ty a já…

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Vatanai nerostoucí nosítko z šátku Botanica Aurora

Vatanai nerostoucí nosítko z šátku Botanica Aurora

Vatanai nerostoucí nosítko z šátku Botanica Aurora. Nosítko roste s miminkem, ale nemá nastavitelnou výšku zádové opěrky a šířku sedu. Je třeba obojí regulovat posazením do látky v nosítku.

Napsat recenzi

Příslušenství