Yaro Broken Twill 33

Nové

Keprový šátek na nošení dětí Yaro Broken Twill 33 ve složení 100% bavlna.



Více informací

Skladem

722,00 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsBavlna
Gramáž201 - 250 g/m2

Více informací

Šátek na nošení dětí Yaro Broken Twill 33 v keprové vazbě je vhodný na celé nosící období.

Složení:

  • 100% bavlna


Gramáž:

  • 250 g/m2

Šířka šátku:

  • 75 cm

Podpora nošení dětí v šátku a jeho zpřístupnění všem rodičům je základním konceptem vzniku společnosti Yaro Slings. Protože sami jsme rodiči a navíc nosícími rodiči již téměř 11 let, vidíme kolik pozitiv nošení dětí přináší. Díky tomu, že jsme vlastnili internetový obchod Slingomama skoro deset let, jsme měli příležitost být v úzkém kontaktu s ostatními rodiči a dětmi jako našimi zákazníky. Cena tkaného šátku byla stále překážkou pro mnoho rodičů v tom, aby začali nosit své dítě ergonomicky.

Yaro Slings nedávno oslavilo svůj třetí rok na trhu a jsme neuvěřitelně šťastní, že jsme dosáhli našeho cíle - základní tkaný šátek za dostupnou cenu pro všechny.

Broken Twill 33 je šátek ze 100% bavlny, v přírodní ecru barvě tkaný lomenou keprovou vazbou, garmáže 240-250 g/m2. Základní jednoduchá vazba z něj dělá univerzální šátek pro celou dobu nošení, stejně jako všechny šátky ve stavu loom state potřebuje před navázáním vyprat aby si vazba sedla a po krátké době nošení změkne a bude příjemný jak pro malá tak větší miminka.

Stejně jako všechny Yaro šátky je i Basic Line Broken Twill 33 vyráběn v rámci Evropské unie podle všech průmyslových standardů, požadavků a pracovních předpisů. Veškeré kroky výrobního procesu - navrhování, tkaní, stříhání, šití, balení - jsou prováděny v rámci EU.

Všechny naše příze splňují vysoké standardy kvality, které zajišťují, že jsou bezpečné pro děti a batolata. Proces barvení našich přízí je podle standardu Oeko-Tex a barvení našich organických přízí je certifikováno společností GOTS.

Častý dotaz je, jak se nám podaří tvořit šátky s takovou kvalitou za tak dostupné ceny. Odpověď je jednoduchá. Věříme v etickou a ekologickou výrobu, a proto naplno pracujeme na optimalizaci všech našich procesů. Snažíme se co nejvíce spolupracovat s dodavateli, kteří používají ekologické procesy výroby, solární a větrnou energii, aby se minimalizoval dopad výrobního procesu na životní prostředí.


Broken Twill 33 není vytvořen pro náš zisk. Snížíme extrémně své marže a budeme doufat, že cena tkaného šátku již nebude hlavní překážkou pro nové nosící rodiče.

Spolu s vámi, našimi fanoušky a zákazníky společnosti Yaro se snažíme podporovat a usnadňovat ergonomické nošení pro všechny rodiče. Pojďme šířit lásku a nošení!

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Yaro Broken Twill 33

Yaro Broken Twill 33

Keprový šátek na nošení dětí Yaro Broken Twill 33 ve složení 100% bavlna.



Napsat recenzi

Příslušenství

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: