Oscha Rei Piekna

Nové

Šátek na nošení dětí Oscha Rei Piekna s Tencelem a BCI česanou bio bavlnou.

Více informací

Na objednání, dodání 10 dní

4 959,00 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsTencel
Gramáž301 - 350 g/m2

Více informací

✔  Batolecí, nosný ✔ Nadýchaný ✔ Prošívaná vazba ✔ Veganský ✔ Etická výroba ve Skotsku

Krásný šátek na nošní dětí Oscha Rei Piekna, utkaný jedinečnou prošívanou vazbou z BCI bavlny s Tencelem.

Prošívaná látka šátku, tkaná podobným způsobem jako kapesní vazba Pocket, s malými kapsičkami vytvořenými mezi dvěma vrstvami látky, obsahuje robustní prošívací příze, které procházejí tkaninou a dělají ji ještě bohatší a nadýchanější. Tato tkanina byla navržena tak, aby poskytovala co nejpohodlnější nošení vám i vašim miminkům.

Šátek je tkaný na nádherné osnově Belle, od tmavě purpurové přes fialovou až po světle modrou, toto je první vydání prošívané tkané látky v gradaci, která je o to výjimečnější. Oblíbený design vlnících se vln je vetkaný do elektrické tyrkysově zelené příze, díky níž je design jedinečný a nápadný.

Šátek je  měkký, pevný a nosný, s krásným jemným třpytem. Rei Piekna je vhodný pro nošení dětí přibližně od 12 týdnů a díky jedinečné struktuře deky bude úžasnýaž do batolecích let.

Česaná biobavlna Oscha je jemnější a pevnější než jiné druhy bavlny, je pěstována s ohedem na zdraví půdy i farmářů, ekologicky a eticky. Tento šátek je utkán z bavlny BCI - tím Oscha zajišťuje, že bavlna splňuje vysoké standardy iniciativy Better Cotton Iniciative, týkající se životního prostředí, hospodářské a sociální odpovědnosti. Bavlna je organická, pěstuje se opatrně, bez chemie, ve snaze chránit zdraví půdy a farmářů.

Tencel je ekologii přátelské vlákno, vyrobené ze dřeně stromů, při jehož zpracování v uzavřeném systému se spotřebovává méně vody, než při zpracování bavlny, takže produkty z něj vyrobené jsou ekologické. Vlákno tencelu je lehké, pevné a jemné.

složení:

  • 16% Tencel
  • 84% BCI česaná bio bavlna

Gramáž:

  • 317 g/m2

Šířka:

  • 69cm

Údržba:

Lze prát v pračce na 30°C, bez bělidel a bez aviváže. Sušit rozložený, žehlit na nízké teploty. Dodržujte pokyny na údržbu přímo v balení šátku od výrobce.

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Oscha Rei Piekna

Oscha Rei Piekna

Šátek na nošení dětí Oscha Rei Piekna s Tencelem a BCI česanou bio bavlnou.

Napsat recenzi

Příslušenství