Vatanai Labyrinty Zlatonka

Nové

Šátek na nošení dětí Labyrinty Zlatonka: Složení: 54% Bavlna Egypt, 24% len, 22% Tussah hedvábí

Více informací

Tento produkt již není na skladě

5 300,00 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsHedvábí
Gramáž201 - 250 g/m2

Více informací

Labyrinty Zlatonka

Když jsme z této série natkali úplně první šátek, dostal přezdívku „Plášť Harryho Pottera“. Všechny totiž překvapil tím, jak je lehkoučký, tenký a nosností skoro kouzelný. Vybrali jsme pro něj vyváženou směs jemné egyptské dlouhovlákenné bavlny, pevného tussahového hedvábí a lnu.
Od té doby se můžete mezi nosicími rodiči dozvědět o několika různých „Pláštích“ nebo „hápéčkách“. Často vám je doporučí na malé miminko, jako skladný šátek na poponesení chodce, jako tenký letní šátek a dokonce i jako ideální šátek na zimu pod bundu, protože nedělá velký uzel.
A přesně taková je písková Zlatonka. Lehká, jemná, vzdušná, přitom pevná a jistá v úvazu.

Legendární série Vatanai „Plášťů“ jsou tenké, pevné, poddajné a nosné šátky vhodné od novorozence až po velké děti. Písková Zlatonka je limitovaná edice Pláště pro léto 2023. Šátky jsou výjimečně tenké (190 gsm), proto se s nimi dobře pracuje i úplným začátečníkům. Zároveň jsou velmi skladné, pokud s sebou nosíte šátek na občasné poponášení chodícího dítěte.

Díky dlouhovlákenné kvalitní bavlně, jemnému lnu a tussahovému hedvábí jsou pevné a velmi nosné (u větších dětí je potřeba šátek pečlivě dotáhnout, což ale díky tenkosti není problém).

Vzor Labyrinty v sobě ukrývá tři symboly: jeden je inspirován layrintem v katedrále v Charters, druhý je klasický keltský triskell a třetí našel autor vzoru v jednom ze starých rukopisů – údajně jde o starý plán Jericha, ale zároveň je i podobný labyrintům, které severští rybáři skládali z kamenů před tím, než vypluli na moře.

Složení:

  • 54% Bavlna Egypt
  • 24% len
  • 22% Tussah hedvábí

Gramáž: cca 190 gm2 po vyprání

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Vatanai Labyrinty Zlatonka

Vatanai Labyrinty Zlatonka

Šátek na nošení dětí Labyrinty Zlatonka: Složení: 54% Bavlna Egypt, 24% len, 22% Tussah hedvábí

Napsat recenzi

Příslušenství