Diso - Memoire

Nové

Žakárový šátek na nošení dětí Diso - Memoire ve složení egyptská česaná bavlna. Vyroben pouze velmi limitovaný počet kusů.

Více informací

Na dotaz

2 600,00 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsEgyptská česaná bavlna
Gramáž251 - 300 g/m2

Více informací

Srdce všech Potteromaniaců už dávno ukradl Patronův šátek. Je ten pravý čas, abyste se nechali okouzlit krásnou srnkou, která je utkána jako pocta dvěma věčným hodnotám: lásce a paměti. Láska nezná žádné časové limity, je to magický pocit, který obohacuje naše srdce a činí náš život ještě úplnějším a cennějším. Vzpomínka na milovaného člověka v nás zůstává navždy, bez ohledu na vzdálenost nebo čas, který uplynul od posledního setkání. Tento pocit magicky spojuje dvě duše neoddělitelným, mystickým způsobem. Naši milovaní rodiče nám dávají první lásku a pak tyto pocity předáváme dál a pamatujeme na jejich hodnotu a jedinečnost. Být matkou znamená, že vaše srdce již není vaše - jde kamkoli jdou vaše děti. Svou přítomností a blízkostí můžete svému dítěti projevovat lásku a přenášet ho srdcem - a to vám umožní neustále si užít tento prchavý čas. To vše s tímto fenomenálním šátkem. Světle modrá srna, na pozadí insignií a magického prachu, vypadá ohromující. Skvělá kombinace sytě černé a kontrastní intenzivní modré - poskytuje úžasný efekt! 

Měkký a pevný šátek, vyrobený ze 100% egyptské česané bavlny. Je ideální pro novorozence i větší batolata. Šátky jsou tkané na vlastním tkalcovském stavu, což zaručuje jejich výjimečnou kvalitu.

Složení:

  • 100% egyptská česaná bavlna
  • 280g/m²

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Diso - Memoire

Diso - Memoire

Žakárový šátek na nošení dětí Diso - Memoire ve složení egyptská česaná bavlna. Vyroben pouze velmi limitovaný počet kusů.

Napsat recenzi

Příslušenství