Isara rostoucí ergonomické nosítko The One - Wildlife Sandy

12282

Nové

ISARA THE ONE je poslední novinka mezi plně nastavitelnými rostoucími přezkovými nosítky. Umožňuje nosit všechny typy dětí, všemi typy nosících rodičů, nebo dokonce sourozenců. Od novorozence po předškolána - vše v jednom kroku, to je novinka THE ONE.

Ušito ze šátku ve složení 100% biobavlna.

Více informací

Na objednání, dodání 14 dní

4 654,00 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsBiobavlna
Gramáž251 - 300 g/m2

Více informací

Jedna velikost sedí všem: VŠEM dětem, VŠEM rodičům, VŠEM! 

ISARA The ONE byla vytvořena k tomu, aby se stala vaším každodenním strážným andělem, padnoucím společníkem vaší rodiny, který cestuje kolem světa, je vybavena jednoduchostí, inovací a elegancí. Nechte vaše starosti za dveřmi, The ONE bude snadno nosit dokonce vašeho vysokého předškoláka na všech vašich vzrušujících dobrodružstvích. Uvítejte absolutní zážitky s vaším dítětem od narození až po předškolní věk - ať už jste malí, velcí, štíhlí nebo silní, The ONE sedí opravdu úplně každému!

ISARA vyrábí ergonomická nosítka už od roku 2013, dokonce za ně dostala ocenění pro jejich všestrannost a funkčnost a od roku 2016 pracovala na vývoji nejvíc přizpůsobitelného nosítka, po vou letech vývoje je zde - ISARA The ONE.

The ONE je vybaveno revoluční funkčností "dva je lepší než jeden", umožňuje nastavit délku i šířku.
  • Zádový panel je možné rozšířit pynule podle potřeby rostoucího dítěte. Lze jej pohotově vytáhnout například i při kojení a využít tak soukromí, které nosítko poskytne.
  • Ramenní popruhy je možné zkrátit nebo prodloužit podle velikosti a výšky nosícího rodiče, takže nosítko skvěle padne každému.
  • Základna nosítka má dvě posunovací části, které umožní nošení od narození, přes batolata, až po předškoláky, sed uzpůsobíte pro každou velikost dítěte.

         

             

        

Bezpečí a praktičnost:

ISARA The ONE představuje další úroveň v nosícím odvětví, představuje tři hlavní nové rysy - přizpůsobení sedu + panelu + popruhů, spolu s dalšími možnostmi, jak vytvořit optimální pohodlí při nošení.

  • Kůže miminka je v bezpečí, žádná přezka není v přímém kontaktu s miminkem.
  • Máslově jemné polstrování ramenních popruhů, díky kterému neucítíte váhu vašeho miláčka.
  • Extra polstrování pod rukama a pod nožičkami, díky kterému nemusíte časově omezovat délku nošení.
  • Nastavitelná odpojovací kapucka.
  • Pojistky proti rozepnutí přezek.
  • Na koncích popruhů jsou gumičky, pod které můžete schovat přebytečné části, tím je zaručen čistý vzhled nosítka.
  • Ramenní popruhy lze spojit páskem, aby neklouzaly z ramen, pásek lze posunovat nahoru a dolů podle potřeby a typu nošení.
  • Bederní pás ze vystužen paměťovou pěnou, takže je opravdu pohodlný.
  • Ramenní popruhy mají nastavitelnou délku, podle výšky postavy a lze je křížit.
  • Díky opravdu extra nastavitelnosti a revolučnímu systému zapínání lze nosítko použít na nošení třemi způsoby - na břiše, na zádech, nebo na boku.
  • Nosítko bylo vyvinuto ve spolupráci s týmem specialistů, včetně doktorů, je vhodné na nošení od 3kg až do 20kg.
  • Sed je nastavitelný pro novorozence a malé děti od 15cm až do 37cm, podle délky nožiček dítěte.
  • Pro batolata a předškoláky lze připojit odepínací rozšiřovače sdu a přidat tak dalších extra 18cm (každý rozšiřovač má 9cm šířku).

             


     

Nosítko je vyrobeno ze 100% žakárové bio-bavlny, certifikováno GOTS - jsou použita pouze organická vlákna. Látka je vhodná pro celoroční použití.

Použity jsou vysoce kvalitní materiálny, od přezek, přes popruhy až po suché zipy - tyto materiály se používají pro svou bezpečnost i v automobilovém průmyslu.

Perte pouze pokud je to nezbytně nutné, tím prodloužíte životnost nosítka. V případě skvrn doporučujeme čistit pouze ušpinený kus látky - vodou a mýdlem a nechte uschnout. Pokud budete nosítko prát v pračce, použijte jemný prací prostředek a cyklus. Nesušte v sušičce! Ujistěte se, že všechny přezky jsou zapnuté před praním. Doporučujeme prát v povlaku na polštář, jako ochranu plastových soušástí nosítka.

ISARA poskytuje 2 roky záruku.

ISARA nosítko je ve shodě s Evropskými standardy EN 13209-2:2016 a ASTM International Standards F 2236-16A.

Nosítko je uznáno jako HIP - Healthy produkt (zdravé pro vývoj kyčlí) IHDI - Mezinárodním Institutem pro vývoj kyčlí. Bylo vyrobeno týmem specialistů a ortopedů.

ISARA The ONe je navrženo a vyrobeno v Evropské Unii.

ISARA The ONE je pod ochranou patentového úřadu The Office of Trademarks and Designs.

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Isara rostoucí ergonomické nosítko The One - Wildlife Sandy

Isara rostoucí ergonomické nosítko The One - Wildlife Sandy

ISARA THE ONE je poslední novinka mezi plně nastavitelnými rostoucími přezkovými nosítky. Umožňuje nosit všechny typy dětí, všemi typy nosících rodičů, nebo dokonce sourozenců. Od novorozence po předškolána - vše v jednom kroku, to je novinka THE ONE.

Ušito ze šátku ve složení 100% biobavlna.

Napsat recenzi

Příslušenství