Oscha ring sling Rei Piekna

Nové

Ring sling na nošení dětí Oscha Rei Piekna ve složení BCI česaná biobavlna a Tencel.

*Upozornění: horní část šátku (líc) je světle modrá strana, kroužky budou mít tuto stranu nahoře, pokud je vybrána správná možnost pro levou/pravou ruku.

Více informací

Na objednání, dodání 10 dní

3 967,20 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

-20%

4 959,00 Kč

  • řasený sklad
  • nůžkový sklad
  • Pravá ruka
  • Levá ruka

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsTencel
Gramáž301 - 350 g/m2

Více informací

Ring sling šátek Oscha je určený k rychlému navázání dětí. Na jednom jeho konci jsou všité kruhy, kerými se protáhne volný cíp šátku a utáhne - ideální společník na cesty, nákupy nebo například venčení psa, všude tam, kde potřebujete pohotově volné ruce.

Ring sling šátky Oscha jsou šité se dvěma typy skladu - nůžkovým nebo řaseným a v několika barvách kroužků.

Šátek je vhodný zejména pro těžší děti, potřebuje krátce zanosit aby změknul, ale je poddajný už od začátku. Lze v něm nosit na břiše, na boku a zkušení ho mohou vázat i na záda.

složení:

  • 16% Tencel
  • 84% BCI česaná bio bavlna

Gramáž:

  • 317 g/m2
Údržba: Prát na 30°C, bez bělidel, bez aviváže. Nesušit v sušičce, ale rozložený, nevěšet. Žehlit na nízké teploty.
Vyrobeno ručně, eticky, ve Skotsku.

✔  Batolecí, nosný ✔ Nadýchaný ✔ Prošívaná vazba ✔ Veganský ✔ Etická výroba ve Skotsku

Krásný šátek na nošní dětí Oscha Rei Piekna, utkaný jedinečnou prošívanou vazbou z BCI bavlny s Tencelem.

Prošívaná látka šátku, tkaná podobným způsobem jako kapesní vazba Pocket, s malými kapsičkami vytvořenými mezi dvěma vrstvami látky, obsahuje robustní prošívací příze, které procházejí tkaninou a dělají ji ještě bohatší a nadýchanější. Tato tkanina byla navržena tak, aby poskytovala co nejpohodlnější nošení vám i vašim miminkům.

Šátek je tkaný na nádherné osnově Belle, od tmavě purpurové přes fialovou až po světle modrou, toto je první vydání prošívané tkané látky v gradaci, která je o to výjimečnější. Oblíbený design vlnících se vln je vetkaný do elektrické tyrkysově zelené příze, díky níž je design jedinečný a nápadný.

Šátek je  měkký, pevný a nosný, s krásným jemným třpytem. Rei Piekna je vhodný pro nošení dětí přibližně od 12 týdnů a díky jedinečné struktuře deky bude úžasnýaž do batolecích let.

Česaná biobavlna Oscha je jemnější a pevnější než jiné druhy bavlny, je pěstována s ohedem na zdraví půdy i farmářů, ekologicky a eticky. Tento šátek je utkán z bavlny BCI - tím Oscha zajišťuje, že bavlna splňuje vysoké standardy iniciativy Better Cotton Iniciative, týkající se životního prostředí, hospodářské a sociální odpovědnosti. Bavlna je organická, pěstuje se opatrně, bez chemie, ve snaze chránit zdraví půdy a farmářů.

Tencel je ekologii přátelské vlákno, vyrobené ze dřeně stromů, při jehož zpracování v uzavřeném systému se spotřebovává méně vody, než při zpracování bavlny, takže produkty z něj vyrobené jsou ekologické. Vlákno tencelu je lehké, pevné a jemné.

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Oscha ring sling Rei Piekna

Oscha ring sling Rei Piekna

Ring sling na nošení dětí Oscha Rei Piekna ve složení BCI česaná biobavlna a Tencel.

*Upozornění: horní část šátku (líc) je světle modrá strana, kroužky budou mít tuto stranu nahoře, pokud je vybrána správná možnost pro levou/pravou ruku.

Napsat recenzi

Příslušenství