BabyMonkey ergonomické nosítko Regolo LittleMonkey Marrone Reverse

6735

Nové

BabyMonkey ergonomické nosítko Regolo LittleMonkey Marrone Reverse na nošení dětí ze 100% organické bavlny.

Více informací

Na objednání, dodání 14 dní

3 614,00 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsBavlna

Více informací

Ergonomické nosítko Regolo BabyMonkey je perfektním řešením pro aktivní rodiče, jež mají rádi moderní kousky a chtějí pro své dítě to nejlepší - jak komfort, tak mimořádnou ergonomickou propracovanost, kvalitní materiál a pohodlí při nošení. 

  • Ergonomické pozice nožiček, široký sed  
  • Nastavitelný panel, který se přizpůsobí růstu dítěte
  • Jemné, polstrované popruhy
  • Perfektně stabilní bederní pás
  • 3D bavlněná síťka ne popruzích a bederním pásu pro vyšší komfort a termoregulaci
  • možnost nošení na zádech i na břiše
  • pohodlná kapucka pro přikrytí hlavičky spícího dítěte
  • Integrovaná kapsička v bederním pásu
  • Vhodné pro nošení od 5-6 měsíců do cca 4 let
  • 100% žakárová bavlněná tkanina
  • Proces tkaní a barvení je podle Oeko-Tex Standardu 100, Class 1 certifikace
  • Navrženo a vyrobeno v Itálii

 

Ergonomická pozice

Pevný bederní pás a jemně polstrované popruhy perfektně rozloží váhu dítěte mezi boky, záda a ramena tak, že nebolí záda ani oblast krční páteče. Díky pohodlnému tvaru pomáhá s rovnováhou při nošení na břiše i na zádech.

Zádový panel má střih se širokým sedem, který umožňuje pozici nožiček v širokém "M", s kolínky výš než zadeček a zároveň zachovává přirozenou pozici pro páteř do "C".

Nosítko Rgolo umožňuje perfektní a komfortní přimknutí miminka k tělu nosicího, pohodlí a stabilitu.

Možnost nosit na břiše nebo na zádech

Umožňuje dva druhy nošení - na břiše nebo na zádech. Díky strukturování nosítka jsou možné fyziologické pozice při nošení pouze tyto dvě - čelem k nosícímu ať už vpředu nebo vzadu. Nosic čelem od nosícího je pro miminko nebezpečné - jednak jde o nefyziologickou pozici, zádíčka nemohou zůstat s přirozeně zakřivenou páteří která nemá potřebnou oporu, totéž platí pro kyčelní klouby které jsou ve vývoji. Navíc je dítě přesyceno vnějšími stimuly kterým je neustále vystaveno.

Perfektní od 5-6 měsíců až do 4 let

Díky nastavitelnému panelu a různým nastavením pásků máte možnost nastavit sed přesně podle růstu dítěte a nosit tak děti od 5-6 měsíců (5,5kg) až do věku 4 let (18-20kg)

Absolutně nedoporučujeme pro nošení novorozenců i s přidanou redukcí. Během prvních dní může miminku poskytnout správnou podporu pouze šátek určený pro nošení dětí. (více - šátky)

Snadné nastavení i nošení

Regolo můžete nosit snadno a perfektně ho nastavíte podle různých tělesných konstrukcí jak nosícího rodiče tak dítěte, díky praktickým regulačním šňůrkám.

Praktické nosítko, které snadno sbalíte do malého uzlíčku nebo do taštičky na nosítko a můžete ho tak mít kdykoli u sebe.

Bezpečné textilie

Všechny tkaniny jsou jemné a měkké, citlivé ke kůži miminka a bezpečné pokud je bude dávat do úst. Příze je barvená podle Oeko-Tex Standardu 100, Class 1 certified. To znamená že neobsahují ani chemikálie, ani alergeny. Vlákno je ze 100% bavlny.

Top komfort díky 3D síťce

3D síťka ze 100% bavlny jako podklad popruhů a bederního pasu zajišťuje nejlepší možný komfort nosícího rodiče. V místech kde se nosítko dotýká kůže a zároveň je větši pravděpodobnost pocení perfektně odvádí teplo a zajišťuje lepší přilnavost a stabilitu. To vše, aniž byste se vzdali kontaktu se 100% přírodním bavlněným vláknem.

Prakticná kapsička na drobnosti

Bederní pás má integrovanou kapsičku kam se vejdou například klíče, mobilní telefon, karty nebo cokoli užitečného. Uzavíratelná na zip.

Pohodlná kapucka

Regolo má pohodlnou kapucku, která chrání hlavu miminka před sluníčkem, větrem nebo deštěm a podpírá ji, když usne.

Údržba

Doporučujeme dodržovat pokyny na nosítku.

Doporučujeme prát v ekologickém pracím gelu, bez aviváže, bez bělidel, parfemace, chlorinů a bez optických rozjasňovačů.

Před praním zapněte přezky. Nedoporučujeme prát spolu s věcmi které mají na sobě přezky, suché zipy, nebo ostré předměty, aby jste předešli poškození nosítka mechanicky.

Nedoporučujeme prát často.

Disclaimer - neneseme odpovědnost za blednutí barev v důsledku častého praní. Protože BabyMonkey používá pouze barvy bezpečné a bez škodlivých chemikálií, může při praní dojít k jejich blednutí. BabyMonkey nenese odpovědnost za změny odstínů barev při praní.

Bezpečnost

Nošení miminka v nosítku je příjemné oběma, jak nosiči, tka dítěti, ale musíte být pozorní a citliví, bezpečnost vašeho dítěte je vždy na prvním místě.

Fyziologická pozice - při nošení vždy dbejte na správnou pozici nožiček a zádíček dítěte. Obličej nesmí být nikdy překryt látkou, aby mohlo dítě dýchat.

Neprovozujte s dítětem v nosítku nebezpečné aktivity, jako například řízení.

Oblečení - nosit vhodné oblečení je důležité pro udržení komfortu pro oba z vás, pamatujte, že kontakt zvyšuje tělesnou teplotu, dbejte aby se miminko nepřehřívalo, nosítko je také vrstva oblečení.

Nosítko pravidelně kontrolujte a při poškození nenoste.

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

BabyMonkey ergonomické nosítko Regolo LittleMonkey Marrone Reverse

BabyMonkey ergonomické nosítko Regolo LittleMonkey Marrone Reverse

BabyMonkey ergonomické nosítko Regolo LittleMonkey Marrone Reverse na nošení dětí ze 100% organické bavlny.

Napsat recenzi

Příslušenství