DIDYMOS Ergonomické nosítko DidySnap 4u - Zephyr

18191

Nové

Roste s dítětem a použití je bleskové: DidySnap - všestranné nosítko, ve kterém je možné nosit dítě od narození až do konce nosícího období, vyvinuté ve spolupráci s lektorkami nošení dětí a odborníky. 

Rostoucí plně přezkové ergonomické nosítko ze 100% biobavlny v kombinaci antracitové a stříbrošedé barvy. Gramáž cca. 180 g/m².

Více informací

Na objednání, dodání 5-14 dní

3 561,50 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

-15%

4 190,00 Kč

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsBavlna
Gramáž201 - 250 g/m2

Více informací

DidySnap 4u - Zephyr: Rostoucí plně přezkové nosítko ze 100% biobavlny v barvách přírodně bílá (ecru), žlutá, japonská červená a tyrkysová. s anatomicky tvarovaným bederním pásem. Gramáž cca. 230 g/m².

Praní na 30°C v jemném programu.

Roste s dítětem a použití je bleskové: DidySnap 4u

všestranné nosítko, ve kterém je možné nosit dítě od narození až do konce nosícího období, vyvinuté ve spolupráci s lektorkami nošení dětí a odborníky

Naše plně přezkové ergonomické nosítko typu „Full-Buckle“  je rychle použitelné a individuálně přizpůsobitelné a poskytuje příjemný pocit z nošení. Ramenní a bederní pásy se zapínají na přezky, oproti nosítku DidySnap je polstrovaný bederní pás anatomicky tvarovaný a pevnější, oceníte ho zejména u starších nošenců. Dvě volně posunovatelné měkké vycpávky zvyšují komfort při nošení – na popruzích je možné posunout je přesně tam, kde Vám budou nejpříjemnější. Ramenní popruhy je samozřejmě možné nosit jak klasicky, tak překřížené, tedy přesně tak, jak Vám to nejvíc vyhovuje.

Nosítko DidySnap 4u má oproti nosítku DidySnap pevnější a anatomicky tvarovaný bederní pás (na krajích užší a ve středu bederáku širší), takže může vyhovovat potřebám rodičů větších a těžších dětí.

Nosítko umožňuje nošení na břiše, na boku a na zádech.

Sed nosítka i zádovou opěrku je možné individuálně nastavit do šířky a výšky podle velikosti miminka.

Nosítko má dvě možnosti zúžení seduNovorozenci a malá miminka jsou v nosítku ze všech stran jištěna šátkovou látkou DIDYMOS. Ramenní popruhy jsou upnuté pod zadečkem dítěte do patentované M-přezky, která za každé situace perfektně zajišťuje abdukčně-flekční polohu nožiček. Při nošení novorozence nebo malých dětí jsou ramenní popruhy vedeny vždy pod nožičkama dítěte.

Při nošení většího dítěte nebo při nošení na zádech je možné připnout ramenní popruhy do boku zádového panelu.

Díky tomu roste nosítko individuálně do šířky i do výšky společně s Vaším dítětem, dá se plynule nastavit a velmi rychle a jednoduše připůsobit, pokud chce na chvíli ponosit i starší sourozenec.

Opěrku hlavy je možné podle potřeb zřasit a upevnit na ramenních popruzích, takže se výborně přizpůsobí jak novorozenci, tak batoleti. Dvoucestné přezky výrazně zjednodušují dotahování a povolování nosítka, které se Vám tak plně přizpůsobí.

Nosítka se šijí v České republice z materiálů certifikovaných dle GOTS, jejichž zpracování probíhá za nejpřísnějších podmínek v Německu.

 

POPIS PRODUKTU

Měkké strukturované a individuálně nastavitelné rostoucí plně přezkové nosítko typu "Full-Buckle" je pohodlné, rychle použitelné a nabízí přirozený komfort nošení. Ramenní popruhy a bederní pás jsou kompletně na přezky, není tedy třeba nikde nic vázat.

Potřebnou oporu poskytuje robustní, plně nastavitelný polstrovaný bederní pás s bezpečnostní sponouŠířka sedu nosítka je plně nastavitelná, aby byla zajištěna ergonomická a pohodlná poloha pro malé novorozence nebo větší dítě - JEDNO nosítko od narození až po věk batolete.

Ramenní popruhy jsou připevněny k zádovému panelu sponami. U menších dětí jsou popruhy vedeny pod nožičkama a zacvaknuty do patentované M-přezky pod zadečkem dítěte. Díky tomu jsou i úplně malá miminka umístěná v nosítku bezpečně a ve správné ergonomické poloze.

U starších dětí nebo nošení na zádech je možné přezky připnout do boku zádového panelu, což optimalizuje rozložení hmotnosti při nošení, umožňuje nošení šetrné k zádům nosiče a poskytuje bezpečnou oporu těžším dětem. Volně posunovatelné vycpávky připevněné k ramenním popruhům lze umístit do libovolného místa, kde Vám budou nejpohodlnější.

Zádový panel je možné ještě prodloužit opěrkou hlavy. Opěrka hlavy se nastavuje pomocí stahovacích šňůr a dobře podporuje hlavu a krk miminek nebo větších spících dětí.

DidySnap Vám umožní nosit dítě na břiše, na boku a na zádech, takže dítě může být bezpečně s Vámi při všech Vašich každodenních aktivitách nebo třeba na dovolené a sdílet s Vámi krásné zážitky z nošení.

Nosítko DidySnap 4u má oproti nosítku DidySnap pevnější a anatomicky tvarovaný bederní pás (na krajích užší a ve středu bederáku širší), takže může vyhovovat potřebám rodičů větších a těžších dětí.

Stručný přehled funkcí DidySnap:

  • Plynule nastavitelný anatomicky tvarovaný polstrovaný bederní pás s bezpečnostní přezkou.
  • Plynule nastavitelný sed nosítka zajišťuje fyziologickou abdukčně-flekční polohu.
  • Polstrované ramenní popruhy jsou plně nastavitelné podle zvolené nosící polohy a velikosti nosícího – dvoucestné přezky výrazně zjednodušují dotahování a povolování nosítka.
  • V závislosti na věku a velikosti dítěte je možné vést ramenní popruhy buď po nožičkama dítěte a zacvaknout je do patentované M-přezky, nebo je u větších dětí připevnit do boku zádového panelu.
  • Popruhy mohou být na zádech vedeny rovnoběžně nebo překřížené.
  • Zádový panel je vyroben z osvědčených látek šátků DIDYMOS. Lze jej rozšířit pomocí integrované opěrky hlavy. Zadní panel a šířka opěrky hlavy jsou nastavitelné pomocí stahovacích šňůrek.
  • Pro ještě lepší jištění hlavičky spícího dítěte je možné opěrku hlavy připevnit na ramenní popruhy pomocí brzdiček.
  • DidySnap umožňuje nošení na břiše, na boku a na zádech.
  • Všechny tkaniny – zádový panel, pásy a polštářky – jsou vyrobené šátkových látek DIDYMOS v nejlepší biokvalitě.
  • Od narození do cca. 3 let.
  • Splňuje platnou bezpečnostní normu CEN / TR 16512: 2015.

 

Videonávod na nošení na břiše zde.

Videonávod na nošení na zádech zde.

Rozměry ergonomického nosítka DidySnap 4u vhodného od narození.

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

DIDYMOS Ergonomické nosítko DidySnap 4u - Zephyr

DIDYMOS Ergonomické nosítko DidySnap 4u - Zephyr

Roste s dítětem a použití je bleskové: DidySnap - všestranné nosítko, ve kterém je možné nosit dítě od narození až do konce nosícího období, vyvinuté ve spolupráci s lektorkami nošení dětí a odborníky. 

Rostoucí plně přezkové ergonomické nosítko ze 100% biobavlny v kombinaci antracitové a stříbrošedé barvy. Gramáž cca. 180 g/m².

Napsat recenzi

Příslušenství