Nosítko Be Lenka Mini jsem testovala s Mateem, který má nyní cca 72 cm a 7,5 měsíce. Zádovou opěrku máme při této velikosti staženou ještě hodně, v sedu máme rezervu už menší. Nejsem si úplně jistá, že při velikosti 92 udávané výrobcem nebude už krátký. Moc se mi líbí nové ramenní popruhy, které nejsou tak široké jako u Lenka 4ever a dobře mi sedí i na úzkých ramenou. Nově má nosítko možnost křížení ramenních popruhů, ale je velmi pohodlné i bez křížení. Také výrobce přidal přezku pod prdelku, která umožní větší podsazení u malých miminek a když miminko povyroste, tak se dá přezka vyndat, aby pod zadečkem netlačila. Tohle řešení je dost geinální, ale postrádám tady trochu (vlastně hodně) originality, protože tohle první vymysleli holky z Monilu u jejich novorozeneckých nosítek.

Zpětná vazba zatím z prodejny a od klientů, kteří měli od nás nosítko zapůjčené jsou také velmi dobré. Já osobně bych ocenila ještě lépe vyřešenou možnost stažení látky u hlavičky, kde mi trošku chybí mezivelikost na cca dvouměsíční miminko, které ještě hlavičku nedrží, ale zároveň při stažení gumičkama už nemá moc prostoru k pohybu, ale lze řešit i pomocí zarolované kapucky, které tuhle mezeru vyplní.

Nosítko půjde určitě nosit od narození na miminka kolem 50 cm a 3 kg, ale předčasně narozenému miminku bude sed zbytečně velký. Oceňuji jednoduchost a minimum k věcí k nastavení, které ocení především tatínci :-)

Všechny vzory najdete zde: https://www.satkomanie.cz/cs/494-lenka-rostouci-mini

K zapůjčení zde: 
https://www.satkomanie.cz/cs/pujcovna-ergonomicka-nositka/13719-lenka-ergonomicke-nositko-be-lenka-mini-souhvezdi-modre-pujcovna.html

https://www.satkomanie.cz/cs/pujcovna-ergonomicka-nositka/14059-lenka-ergonomicke-nositko-be-lenka-mini-listky-pujcovna.html