DuoMamas Dětské body s dlouhým rukávem smetanové

Nové

Body s dlouhým rukávem. Materiál: 90-95% bambus, 5-10% elastan.

Více informací

Skladem

369,00 Kč

VAT rate: 21% *

* according to EU regulations, the VAT rate may change based on the completed delivery address

Přidat na seznam přání

Parametry

PříměsBambus

Více informací

Body s dlouhým rukávem.

Lodičkový výstřih pro snazší oblékání. 

Je ostatečně dlouhé i pro látkové pleny.

Zapínání na baby druky.

Pružné.

Materiál:

  • 90-95% bambus
  • 5-10% elastan

Něco o bambusu:

Bambusové vlákno je vyrobeno na bázi regenerované celulózy. Základem pro jeho výrobu je surový bambus, který se následně zpracovává chemickou cestou podobně jako viskóza. Bambusové vlákno je materiál 21. století. Díky svému rychlému růstu (některý druhy jsou schopny během 24 hodin vyrůst až o 1 m) je bambus rychle obnovitelným přírodním zdrojem. Již samotná rostlina obsahuje jedinečnou složku (Bamboo Khun), která umožňuje její ekologické pěstování bez použití pesticidů a hnojiv a zajišťuje její odolnost vůči bakteriím.

Vlastnosti:

Již při prvním doteku budete příjemně překvapeni, jak jemná a příjemná na omakem látka je, podobně jako hedvábí nebo kašmír.  Má antibakteriální a antistatické vlastnosti. Zabraňuje množení bakterií a omezuje vznik nepříjemných pachů. To dodává oblečení výjimečný komfort a zároveň zaručuje, že je to materiál vhodný i pro osoby s citlivější pokožkou.

Patříte-li k nosícím rodičům, tak oceníte termoregulační a absorpční vlastnosti materiálu s bambusovým vláknem. Povrchová struktura samotného vlákna je členěna množstvím mikrospor a umožňuje až 3× lepší odvod vlhkosti od pokožky než bavlna. Tento materiál pokožku nevysušuje, ale udržuje pod oděvem přirozené mikroklima. V teplých obdobích jsou textilie o 2-3 stupně chladnější než bavlna a na těle příjemně chladí. V chladnějších obdobích vás bude zahřívat.

Materiál velmi dobře odolává namáhání a svoje pozitivní vlastnosti si udržuje i po vícenásobném praní, což přispívá k jeho dlouhodobé životnosti.

Body z bambusu s příměsí elastanu je ideální společník pro děti nošené v šátku nebo nosítku, v létě i zimě pomůže s termoregulací a odvodem potu. 

Údržba:
Prát maximálně na 40°C.
Nežehlit, nebělit, nesušit v bubnové sušičce, chemicky nečistit.


Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

DuoMamas Dětské body s dlouhým rukávem smetanové

DuoMamas Dětské body s dlouhým rukávem smetanové

Body s dlouhým rukávem. Materiál: 90-95% bambus, 5-10% elastan.

Napsat recenzi

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: